Dokterstas voor huisartsen

Veel mensen komen naar mijn winkel in Breda voor een handgemaakte leren werktas of schoudertas die is afgeleid van de klassieke dokterstas. Daarnaast is er ook steeds meer vraag naar een persoonlijke invulling van de klassieke dokterstas zelf. Op de foto’s zie je hiervan een paar mooie voorbeelden. Huisartsen, al afgestudeerd of nog in opleiding, komen graag naar mijn winkel voor een dokterstas, waarbij zij zelf het leer uitkiezen. Je kunt kiezen voor een tas helemaal in een leersoort of een combinatie van leersoorten en kleuren voor de verschillende onderdelen van de tas. Ik heb een hele kast vol leer om uit te kiezen en zal je helpen een mooie kleurcombinatie te maken.

Met het door jou gekozen leer ga ik naar Wim Mutsaers in Kaatsheuvel. Samen met hem ga ik je tas voor je maken. Al meer dan 50 jaar maken ze bij Mutsaers de echte klassieke dokterstas. Deze dokterstas is er in 2 maten en beide kunnen met of zonder voorvak gemaakt worden. Binnenin een vakverdeling die er ook gemakkelijk uit gehaald kan worden. Meestal zul je je tas aan de hand dragen, maar er zit een leren schouderband bij. Met een sleuteltje kan je tas op slot.

Kom langs in Breda om de verschillende maten dokterstassen te bekijken en je favoriete leer uit te kiezen. Goed idee toch als afstudeer cadeau voor een huisarts in opleiding?

 

Reacties

Beste Mirjam,Ik ben binnenkort huisarts in opleiding en op zoek naar een praktische maar het liefst gepersonaliseerde grote dokterstas met voorvak, schouderband en vakverdeling. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden om zelf kleuren en leersoorten bij jou te kiezen. Ik woon alleen in Groningen, is dit iets wat ook op afstand met jou is af te stemmen? En zou je een prijsindicatie kunnen geven?Met vriendelijke groet, Fiona van Zylnn1

Fiona van Zyl
2014-02-19 16:41:49

Laat een reactie achter

Plaats hieronder een berichtje en geef je mening!

*

Laatste nieuws

© 2013 MirjamZwolsman · Algemene voorwaarden · Privacy Statement · Alle Rechten Voorbehouden.