Verhuizing naar mooooooie plek!

Na 10 jaar winkel in de St Annastraat in Breda ga ik per 1 mei verhuizen naar mijn prachtige werkplaats aan huis aan de Academiesingel 20 in Breda. Het huis is een bijzonder monument. Aan de achterzijde is op de begane grond de werkplaats waar de tassen worden gemaakt. Vroeger was hier de meubelmakerij en de glas-in-lood werkplaats. Daarboven op de eerste verdieping vind je het voormalige schilders atelier dat nu is ingericht als vergader- en trainingsruimte. Dit kun je bekijken op www.indetassenfabriek.nl. Het huis is op slechts 10 minuten lopen vanuit de St Annastraat en 5 minuten lopen vanaf het station. Ik ben daar aan het werk. Als je langs wil komen ben je van harte welkom! Bel of mail me wel graag even van tevoren.

Struisvogelleren tassen project in Kaapstad

In oktober ben ik in Kaapstad bij het bedrijf African Ostrix. Ze maken daar tassen en andere producten van struisvogel leer. Samen gaan we werken aan nieuwe ontwerpen en de mogelijkheden voor export onderzoeken. Cape Town here I come!

ontwikkelingsproject in Tanzania

De hele maand juli ga ik naar Tanzania. De eerste weken ga ik aan het werk bij Binti Africa in Dar es Salaam. Bij Binti maken ze kleding van prachtige kleurrijke lokale stoffen. Ik ga met hen samen werken aan een aanvullende tassen collectie. Zin in!

Ik ga naar Dhaka, Bangladesh

In november ga ik naar Herald Traders in Dhaka Bangladesh.  Herald Traders wordt gerund door Yasmeen Ahmed, een islamitische dame. Er worden verschillende leren artikelen gemaakt : tassen, slippers, etc Ik ga kijken of ik het bedrijf kan voorzien van frisse ontwerpen, zodat ze iets nieuws kunnen aanbieden op de lokale markt.  Zo hopen we meer mensen bij dit bedrijf aan het werk te helpen!
2 weken ben ik weer naar Sri Lanka geweest. Ik heb een mooie tassen en slipper collectie gemaakt in combinatie van leer en handgeweven stoffen. Sinds een week ben ik weer thuis, maar ben kort na thuiskomst erg ziek geworden. Na een ziekenhuis opname bleek ik besmet met het tropische dengue virus, dat wordt verspreid door de mug met dezelfde naam. Ik ben inmiddels weer thuis en koortsvrij maar het herstel tot mijn oude ik gaat wel even duren. Vandaar dat de winkel gesloten is

Laatste nieuws

© 2013 MirjamZwolsman · Algemene voorwaarden · Privacy Statement · Alle Rechten Voorbehouden.