Op TV met huis en werkwinkel

Afgelopen week waren we op TV met ons bijzondere huis. De tassenwerkplaats kwam ook uitgebreid in beeld. Wil je het terugkijken? Check https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/wooninspiratie/video/ambachtshuis-in-breda

Vergaderen in de Tassenfabriek

vergaderen bij station Breda
Boven de werkplaats aan de Academiesingel 20 in Breda waar de tassen worden gemaakt, vind je het voormalige schildersatelier dat we hebben ingericht als vergader- en trainingsruimte voor groepen tot 14 personen. De ruimte van ongeveer 80 m2 is bijzonder en luxe ingericht met vanzelfsprekend alle benodigde presentatiemiddelen. Lekkere koffie, sterke wifi, comfortabele stoelen. En 5 minuten lopen van het station. Leuk in combinatie met een bezoek aan mijn tassenwerkplaats! Check http://www.indetassenfabriek.nl  

Verhuizing naar mooooooie plek!

Na 10 jaar winkel in de St Annastraat in Breda ga ik per 1 mei verhuizen naar mijn prachtige werkplaats aan huis aan de Academiesingel 20 in Breda. Het huis is een bijzonder monument. Aan de achterzijde is op de begane grond de werkplaats waar de tassen worden gemaakt. Vroeger was hier de meubelmakerij en de glas-in-lood werkplaats. Daarboven op de eerste verdieping vind je het voormalige schilders atelier dat nu is ingericht als vergader- en trainingsruimte. Dit kun je bekijken op www.indetassenfabriek.nl. Het huis is op slechts 10 minuten lopen vanuit de St Annastraat en 5 minuten lopen vanaf het station. Ik ben daar aan het werk. Als je langs wil komen ben je van harte welkom! Bel of mail me wel graag even van tevoren.

Struisvogelleren tassen project in Kaapstad

In oktober ben ik in Kaapstad bij het bedrijf African Ostrix. Ze maken daar tassen en andere producten van struisvogel leer. Samen gaan we werken aan nieuwe ontwerpen en de mogelijkheden voor export onderzoeken. Cape Town here I come!

ontwikkelingsproject in Tanzania

De hele maand juli ga ik naar Tanzania. De eerste weken ga ik aan het werk bij Binti Africa in Dar es Salaam. Bij Binti maken ze kleding van prachtige kleurrijke lokale stoffen. Ik ga met hen samen werken aan een aanvullende tassen collectie. Zin in!

Laatste nieuws

© 2013 MirjamZwolsman · Algemene voorwaarden · Privacy Statement · Alle Rechten Voorbehouden.