Leren rugtas voor elke dag

Steeds meer mensen weten mijn winkel in Breda te vinden voor een mooie handgemaakte leren werktas. Die heb ik in twee modellen. Een liggend en een staand model. Beide zijn beugeltassen, afgeleid van de klassieke dokterstas. Sinds kort is daar een extra model bijgekomen: een leren rugtas / werktas.

Dat is eigenlijk het staand model, maar dan met twee stevige leren verstelbare draagbanden. Handig op de fiets! Veel beter voor je rug eigenlijk om je werkspullen in een rugtas te dragen, want wat zeul je niet allemaal mee in je werktas. Laptop, mappen, stapels papier. Dat is toch al snel een heel gewicht, dat aan je schouder hangt. Natuurlijk kun je ook voor deze tas je eigen leer uitkiezen!

Maar ook je dagelijkse spullen, zoals portemonnee, sleutels en de rest is al snel een heel gewicht. Vaak gaat er namelijk nog een hele verzameling spullen in die tas, zoals een flesje water, een zonnebril of een boekje. Ook daarvoor is een leren rugtas een goeie oplossing.

Leren rugtas design

20131030_1148311-e1383148388660

Nu zijn rugtassen van leer al wel in de winkels te vinden, maar wanneer je deze op je rug doet zie je er al snel uit alsof je een bergwandeling gaat maken! Reden voor mij om aan de slag te gaan om een mooie rugtas van leer te maken. Ik ben daarbij uitgegaan van mijn bestaande dokterstas modellen.

Zowel het model met de ronde beugel als het rechte model kan ik nu op verzoek in een rugtas uitvoering leveren. De schouderbanden zijn uiteraard verstelbaar. Doordat er op alle tassen een handvat zit kun je je leren rugtas ook gemakkelijk aan de hand dragen. De tas sluit met een stevig slot. Er zit een sleutel bij zodat je je rugtas op slot kan draaien. Goed tegen dieven!

Binnenin zitten 2 rits vakjes. Daarachter kun je je waardevolle spullen veilig wegstoppen, zodat het voor zakkenrollers nog moeilijker wordt om je te beroven. Want daar moet je bij een rugtas natuurlijk wel extra voor uitkijken. De soort en kleur leer kun je uiteraard ook voor deze rugtassen bij mij in de winkel in Breda zelf uitkiezen.

nl_NLDutch