Riemtas : mooi handig!

Ik stel aan je voor: De riemtas. Een stevige leren tas die tegen een stootje kan. Aan de achterkant tegen je lichaam aan zit een rits. Hierachter kun je heel goed platte dingen wegstoppen zoals paspoorten en tickets. Aan de voorkant zit een goed afsluitbaar vak voor die dingen die je direct bij de hand wilt hebben. En zeker niet onbelangrijk: met deze riemtas zie je er heel goed uit!
Inmiddels heb ik al heel veel riemtassen gemaakt. Men gebruikt ze voor op reis net als ik, of voor een dagje stadten. Ook festivalbezoekers zijn fans van de riemtas. Voor mensen die snel last hebben van nek en schouders is het een aanrader als dagelijkse vervanger van een schoudertas. En zakkenrollers krijgen zo geen kans.
In mijn winkel in Breda heb ik 2 modellen van de riemtas. Het ene model is wat meer ‘basic’ en het andere wat uitgebreider. Beide zijn zo gevormd dat je hem niet voelt bij het lopen, zitten of fietsen.
Je kunt de kleuren van het leer voor je eigen riemtas uitkiezen uit de grote verzameling die ik in de winkel heb. Ik maak de riemtas voor je op maat, zodat deze helemaal mooi rond de taille aansluit.Je gaat veel plezier van je riemtas hebben!

riemtas

nl_NLDutch